Доставка

Всички направени поръчки до 15:00 часа се доставят на следващия работен ден. Поръчките направени след 15:00 часа се доставят на следващия ден*. Всички поръчки се доставят на посочения от Вас адрес или до офис на Speedy. Запазваме си правото да променяме срока на доставка при възникване на непредвидени обстоятелства като задължително преди това ще ви уведомим за забавянето.

 

Цената на доставката е безплатна за поръчки над 60 лв. независимо от населеното място. При поръчка под 60 лв. доставката се поема от купувача.

 

При заявка на продукт, който не е посочен в сайта времето за доставка се договаря допълнително с клиента като наш представител ще се свърже с вас.

 

При заявки с големи килограми може да бъде начислена доставка и при сума над 60 лв.

При поръчка съдържаща рибки в периода 01 Септември до 30 Май ще бъдат начислявани 6 лв за термо кашон и 2 лв за Heat pack ( отоплител).

При заявка на аквариум по поръчка времето и условията на доставка се договарят допълнително с клиента като наш представител ще се свърже в рамките на 24 часа.

 

*Изключение правят следните случай:
-договорен е друг ден за доставка
-няма разнос на куриерската фирма за съответния ден
-почивни и празнични дни

 

Доставките до посочен адрес се извършват от понеделник до петък от 9:00 до 18:00. Поръчки направени до офис на Спиди се получават на следващия ден, включително и събота.

 

Copyright © 2020 Изработка на сайт Лоял Консулт Уеб

0
    0
    Вашата количка
    Количката е празнаВръщане към магазина