За нас

За нас

Аква Зона

Фирмa Аквазона е създадена в края на 2010 г. като наследник на други наши фирми, действащи от 2001 г. Предмет на нашата дейност са размножаване, внос, климатизация и продажба на едро и дребно на тропически рибки и растения, внос от Сингапур, Тайланд, Колумбия, Чехия, Словакия, Германия и Холандия.

Аква зона е ексклузивен представител за България на световните марки: Easy Life, ESha, Omega one, Oase, Ahm, Diversa, Ocean max, Ista. Разполагаме с голяма гама продукти за скариди от марките Shrimp forever, Biomac, GlasGarten, Shirakura, SaltyShrimp.
За нас
В стремежа си да се развиваме и да бъдем по-добри в това което правим, ние ще разширихме продуктовата си гама. В Аква зона вече ще може да откриете и всичко за тераристиката. Разполагаме с голямо разнообразие от терариумни любимци, както и възможността да доставяме и по Ваша поръчка. Предлагаме изработка на терариуми по Ваши размери, както и готови. Разполагаме с всички необходими субстрати, аксесоари, осветителни тела, лампи и отопления за тях, както и замразени храни, щурчета и други насекоми .

Нашия опит, доказал се с практиката ни позволява да направим пълен проект за изработване, оборудване, аранжиране и поддръжка на аквариуми и терариуми в цялата страна.

Нашите услуги

Our Team

Walter Park

Walter Park

Creative Director

His passion for the business has led him to complete many prestigious designs to a demanding and exceptional
standard on the national and international stage.

Lora Stewart

Lora Stewart

Marketing Associate

She also helps drive engagement with potential clients through the development and implementation of marketing campaigns that produce measurable and sustainable results.

Copyright © 2020 Изработка на сайт Лоял Консулт Уеб

0
    0
    Вашата количка
    Количката е празнаВръщане към магазина