Vitalis Aquatic Nutrition е набор от пълноценни и балансирани менюта за риби, съобразени с разнообразните хранителни изискванията на рибите от цял ​​свят. Vitalis се произвежда от базираната в Обединеното кралство World Feeds Ltd.

През 2005 г. сформирахме екип от експерти, учени разработчици на храна, за да представим нашата визия за създаване на по-добър стандарт на хранене. Нашият опит ни позволи да създадем уникални формули, насочени към морските, тропическите и студенолюбивите риби от цял ​​свят. Ние произвеждаме храните си по наша собствена рецепта.

ХРАНИМ МИЛИОНИ РИБИ В НЯКОИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ АКВАРИУМИ В СВЕТА

Внимателно подбрахме нашите ключови съставки с акцент върху качеството, хранителната стойност и устойчивостта.

Люспите Vitalis  лесносмилаема балансирана хранителни, направена на големи люспи, за да достига до по-едри обитатели, също така лесна за стриване за по-дребни обитатели.

Пелетите Vitalis балансирана хранителни, произведена по уникален начин. Пелетите са меки, това ги прави по-привлекателни за рибата и лесно смилаеми. Нашите пелети са направени с различни диаметри, спрямо изискванията на различните видове,  така че да подпомогнат храносмилането на риба.

Vitalis Grazers са проектирани специално за растителноядни видове. Имат уникална водоустойчиви формула с която остават цели в аквариума. Позволяват ви да се наблюдавате рибите как се събират и хранят.

 

Добавете коментар

Copyright © 2020 Изработка на сайт Лоял Консулт Уеб

0
    0
    Вашата количка
    Количката е празнаВръщане към магазина