Новини

Уникалните храни Vitalis

Vitalis Aquatic Nutrition е набор от пълноценни и балансирани менюта за риби, съобразени с разнообразните хранителни изискванията на рибите от цял ​​свят. Vitalis се произвежда от базираната в Обединеното кралство World Feeds Ltd.

През 2005 г. се сформира екип от експерти, учени разработчици на храна, за да представят по-добър стандарт на хранене. Опитът позволява създаването на уникални формули, насочени към морските, тропическите и студенолюбивите риби от цял ​​свят. Те произвеждат храните си по собствена рецепта.

Всички храни са направени от най-висококачествени съставки и се получават от регистрирани доставчици и устойчиви източници. В никоя от формулите не се използват ГМО продукти. Формулировките включват съставки, които могат да бъдат намерени само в естествено срещащи се храни на морските и сладководни видове риби. Те са направени от голямо разнообразие от диетични компоненти, включително рибни брашна, прах от калмари, скариди и миди, смес от видове водорасли (включително Ascophyllum и Ulva) и спирулина.

Люспите Vitalis са лесносмилаеми, балансирани и хранителни. Направени на големи люспи, за да достига до по-едрите обитатели, също така лесни за стриване за по-дребните риби.

Пелетите Vitalis са балансирани, хранителни, произведени по уникален начин. Пелетите са меки, това ги прави по-привлекателни за рибите и лесно смилаеми. Те са направени с различни диаметри, спрямо изискванията на различните видове,  така че да подпомогнат храносмилането на рибата.

Vitalis Grazers са проектирани специално за растителноядни видове. Имат уникална водоустойчива формула с която остават цели в аквариума. Позволяват ви да се наблюдавате рибите как се събират и хранят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *