Производство

Искате ли да имате аквариум, изработен по Ваша идея и изцяло съобразен с особеностите на интериора на помещението? А желаете ли с тази специфична задача да се заемат професионалисти, познаващи в детайли всички особености при изпълнението на такъв проект?

Аква Зона Ви предлага производство на аквариуми, шкафове, осветление и метални стойки. Фирмата разполага със собствена производствена база за аквариуми. Нашият опит в областта на производство, изработка и технически характеристики е 14 години. Изработваме всякакви аквариуми с различни размери и дебелина на стъкло от 4 до 19 мм.

Защо да изберете нас за поръчка на своя аквариум? Всички аквариуми се изработват с машинен кант. Адекватна цена с отлично качествo. Аквариумите се залепят с фуга при силикониране, без натискане, а не стъкло в стъкло с натискане (най-използвания метод в България)

Всеки произведен аквариум излиза с писмена гаранция

Всички първоначални грешки, грешни инвестиции ще Ви бъдат спестени в зародиш.

Монтаж, аранжиране и поддръжка

Тази услуга се извършва от Тодор Мандев . Тошко е дипломиран биолог и в целия си съзнателен живот от 17 годишен се занимава с акваристика.

Защо да изберете нас да се грижим за Вашият аквариум?

В момента се грижим за над 110 аквариума на наши клиенти.

Ще получите :

Правилна консултация от опитен екип.

Професионална доставка, монтаж, аранжиране и поддръжка с качествена техника съобразена с вашите нужди. За нас печалбата никога не е била на първо място . Също така предлагаме и услугата консултация на адрес.

Можем да предложи и следните услуги:

Преместване на аквариум.

Рекламни аквариуми за фирмени събития и рекламни клипове с Ваше лого и дизайн.

Преаранжиране на действащи аквариуми.

Аранжиране на колби за събития и сватби.