facebook-domain-verification=9uqgsu9hf0pdi5ikpzguzmqgwsm8el

Поддръжка

Поддръжка

Във все по-забързаното ежедневие, в което живеем, все по-трудно успяваме да намерим време за нашето хоби – акваристиката. За да може единствено да се наслаждавате на вашия аквариум, може да се доверите на нашите професионалисти за поддържането му. Фирмата ни разполага с добре обучен персонал запалени акваристи, които не биха срещнали трудност да поддържат вашия аквариум винаги в отлична форма, както и да ви консултират при нужда.
В зависимост от Вашите нужди ние предлагаме :
Месечен абонамент
Еднократна визита за почистване и консултация
Еднократна визита за аранжиране или преаранжиране
И когато се налага смяна местоположението на вашият аквариум

Аранжиране
Аранжирането на аквариум е едновременно удоволствие и ангажимент, който много хора предпочитат да делегират към професионалисти. За да можем да отговорим на вашите очаквания, изградихме квалифициран екип, който да се заеме с аранжирането на вашия стар или нов аквариум, превръщайки го в късче истинска очарователна природа във вашия дом или месторабота.
Идеята на предлаганата от нас услуга е максимално да се улесни клиентът. Щом веднъж постигнем взаимно съгласие по какъв начин ще се аранжира аквариума, какви рибки и растения ще се използват, започва нашата задача, а именно да превърнем очакванията в реалност, чакането в радост. Без значение трудността и отделеното време, нашата крайна цел е да реализираме проекта по начина, по който е очаквано от нас и накрая да спечелим клиент, който с удоволствие би ни препоръчал на свой приятел.

Copyright © 2020 Изработка на сайт Лоял Консулт Уеб

0
    0
    Вашата количка
    Количката е празнаВръщане към магазина