Поддръжка

Поддръжка

Във все по-забързаното ежедневие, в което живеем, все по-трудно успяваме да намерим време за нашето хоби – акваристиката. За да може единствено да се наслаждавате на вашия аквариум, може да се доверире на нашите професионалисти за поддържането му. Фирмата ни разполага с добре обучен персонал, запалени акваристи, които не биха срещнали трудност да поддържат вашия аквариум винаги в отлична форма, както и да ви консултират при нужда.

В зависимост от Вашите нужди ние предлагаме :

Месечен абонамент

Еднократна визита за почистване и консултация

Еднократна чисита за аранжиране или преаранжиране

И когато се намага смяна местоположението на вашият аквариум

Аранжиране

Аранжирането на аквариум е едновременно удоволствие и ангажимент, който много хора предпочитат да делегират към професионалисти. За да можем да отговорим на вашите очаквания изградихме квалифициран екип, който да се заеме по аранжирането на вашия стар или нов аквариум, превръщайки го в късче истинска очарователна природа във вашия дом или месторабота.

Идеята на предлаганата от нас услуга е максимално да се улесни клиента. Веднъж щом постигнем взаимно съгласие по какъв начин ще се аранжира аквариума, какви рибки и растения ще се използват, започва нашата задача, а именно да превърнем очакванията в реалност, чакането в радост. Без значение трудността и отделеното време, нашата крайна цел е да реализираме проекта по начина, по който е очаквано от нас и накрая да спечелим клиент, който с удоволствие би ни препоръчал на свой приятел.

Walter Park

Walter Park

Creative Director
Viki Black

Viki Black

Chief Executive Officer
Lora Stewart

Lora Stewart

Marketing Associate

Diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit.

Copyright © 2020 Изработка на сайт Лоял Консулт Уеб

0
    0
    Вашата количка
    Количката е празнаВръщане към магазина