Производство

Искате ли да имате аквариум, изработен по Ваша идея и изцяло съобразен с особеностите на интериора на помещението?

А желаете ли с тази специфична задача да се заемат професионалисти, познаващи в детайли всички особености при изпълнението на такъв проект?

Аква Зона  Ви предлага да използвате дългогодишния опит и високата квалификация на своите служители.

Ние ще се съобразим с параметрите, които ни предоставяте и с вашите желания относно начина, по който да изглежда вашия аквариум.
Можете да изберете още и от какво да бъде изработен капака на аквариума и какъв цвят да бъде той. Предлагаме различни цветове за капак на аквариум и над 30 цвята за поставка за аквариум в случай, че желаете такава. Можете да посочите също дали желаете да има лайсни по ръбовете или не, а също и да добавите допълнителни уточнения и описания в предоставеното поле за бележки.
Винаги се стараем да предлагаме оптимално качество на предлаганите от нас продукти в съчетание с достъпни цени. Това важи с пълна сила и за аквариумите, които изработваме по поръчка. Изпратете ни заявка за оферта с вашите изисквания и ние ще се свържем вас и ще ви уведомим за цената на желания от вас аквариум.
Освен, че са много по-интерактивни и интересни като дизайн, аквариумите по поръчка могат да се впишат по чудесен начин в дома ви без да заемат излишно много място. С тях можете да внесете допълнителна доза уют и спокойствие, а също и да събудите възхищението на своите гости.

Монтаж на аквариум

Професионалният монтаж на аквариума е пряко свързан с безопасността и безпроблемното му функциониране във времето. Особеностите, свързани с нивелацията, както и с правилното позициониране в помещението, са строго индивидуални при изпълнението на всеки конкретен проект.

Walter Park

Walter Park

Creative Director
Viki Black

Viki Black

Chief Executive Officer
Lora Stewart

Lora Stewart

Marketing Associate

Diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit.

Copyright © 2020 Изработка на сайт Лоял Консулт Уеб

0
    0
    Вашата количка
    Количката е празнаВръщане към магазина