facebook-domain-verification=9uqgsu9hf0pdi5ikpzguzmqgwsm8el

Производство

Искате ли да имате аквариум, изработен по Ваша идея и изцяло съобразен с особеностите на интериора на помещението?

А желаете ли с тази специфична задача да се заемат професионалисти, познаващи в детайли всички особености при изпълнението на такъв проект?

Аква Зона Ви предлага да използвате дългогодишния опит и високата квалификация на нашите служители.

Ние ще се съобразим с параметрите, които ни предоставяте и с вашите желания относно начина, по който да изглежда вашият аквариум.
Можете да изберете още и от какво да бъде изработен капакат на аквариума и какъв цвят да бъде той. Предлагаме различни цветове за капак на аквариум и над 30 цвята за поставка за аквариум в случай, че желаете такава. Можете да посочите също дали желаете да има лайсни по ръбовете или не, а също и да добавите допълнителни уточнения и описания в предоставеното поле за бележки.
Винаги се стараем да предлагаме оптимално качество на предлаганите от нас продукти в съчетание с достъпни цени. Това важи с пълна сила и за аквариумите, които изработваме по поръчка. Изпратете ни заявка за оферта с вашите изисквания и ние ще се свържем вас и ще ви уведомим за цената на желания от вас аквариум.
Освен, че са много по-интерактивни и интересни като дизайн, аквариумите по поръчка могат да се впишат по чудесен начин в дома ви без да заемат излишно много място. С тях можете да внесете допълнителна доза уют и спокойствие, а също и да събудите възхищението на своите гости.

Монтаж на аквариум

Професионалният монтаж на аквариума е пряко свързан с безопасността и безпроблемното му функциониране във времето. Особеностите, свързани с нивелацията, както и с правилното позициониране в помещението, са строго индивидуални при изпълнението на всеки конкретен проект.

Copyright © 2020 Изработка на сайт Лоял Консулт Уеб

0
    0
    Вашата количка
    Количката е празнаВръщане към магазина