Аква Зона

Фирмa Аква зона е създадена в края на 2010 г. като наследник на други наши фирми, действащи от 2001 г. Предмет на нашата дейност са размножаване, внос, климатизация и продажба на едро и дребно на тропически рибки и растения, внос от Сингапур, Тайланд, Колумбия, Чехия, Словакия, Германия и Холандия.

Аква зона е ексклузивен представител за България на световните марки: Easy Life, ESha, Omega one, Oase, Ahm, Diversa, Ocean max, Ista. Разполагаме с голяма гама продукти за скариди от марките Shrimp forever, Biomac, GlasGarten, Shirakura, SaltyShrimp.

Нашата Визия

В стремежа си да се развиваме и да бъдем по-добри в това, което правим, ние ще разширихме продуктовата си гама. В Аква зона вече ще може да откриете и всичко за тераристиката. Разполагаме с голямо разнообразие от терариумни любимци, както и възможността да доставяме и по Ваша поръчка. Предлагаме изработка на терариуми по Ваши размери, както и готови. Разполагаме с всички необходими субстрати, аксесоари, осветителни тела, лампи и отопления за тях, както и замразени храни, щурчета и други насекоми.

Нашият опит, доказал се с практиката, ни позволява да направим пълен проект за изработване, оборудване, аранжиране и поддръжка на аквариуми и терариуми в цялата страна