Новини

eSHa лекарства създадени за аквариум

eSHa съществува от повече от половин век и те са много горди с това. eSHa израсна от малък магазин през 1958 г. до международна компания сега. През годините eSHa трябваше да се адаптира към променящите се закони и пазари, но това накара компанията да се стреми към още по-високо качество, като същевременно поддържа достъпни цени, което допринася за много успехи и награди!

Защо да изберете eSHa?

Поддържането на аквариум не е лесно. Трябва да се справите с растения, помпи, филтри, животни и много други неща. Така че, когато възникнат проблеми, дори и най-опитният акварист понякога се нуждае от подкрепа. Целта на eSHa е да помaгa на всеки акварист, който се нуждае от това, като предоставят ясна и точна информация и продукти, които работят! Ние наистина вярваме в това, защото продуктите на eSHa са лесни за използване, ефективни и достъпни.

Лесно ли се дозират препаратите на eSHa?

Във всяка опаковка има подробно описание на съответния продукт. Можете да използвате калкулатора за дозиране на eSHa, за да изчислите стандартната доза за аквариуми. Въпреки че този калкулатор е внимателно съставен, силно ви съветваме да прочетете внимателно инструкциите на продукта и листовката преди това.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *